JazzWoman – Ací tenim (Lo Puto Cat Remix)

SpotifyTik TokHearthis.atTelegramInstagramFacebookTwitterYoutubeSoundcloud

 

Què passa putes ?! Aquesta puta setmana està essent intensa “productivament” parlant. Si dilluns publicàva el putu remix de Joan Dausà “Tot anirà bé”, avui us porto un nou remix “oficial” que em fa especial il·lusió. Es tracta ni més ni menys que un remix en clau de drum’n’bass del tema “Ací tenim” de JazzWoman, un dels màxims exponents del rap al putu País Valencià.

Aquesta puta vegada i com ja va passar amb el putu remix de Cactus, i gràcies a la gent de Propaganda pel fet! el podreu escoltar també a SpotifyCom sempre, us deixo els enllaços perquè pugueu escoltar el remix també a Hearthis, Soundcloud i Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s