Maluks – Fins l’alba VS Contra l’Oblit (Lo Puto Cat Mix)

SpotifyTik TokHearthis.atTelegramInstagramFacebookTwitterYoutubeSoundcloud

 

Què passa putes ?! Aquesta puta setmana us porto un putu remix que em fa molta puta “ilu” presentar-vos. El País Valencià segueix representant i de color lila. Si fa unes setmanes us portava el putu remix de JazzWoman, aquesta us presento un remix en clau tropical” de les Maluks, quatre noies de la “terreta” que ens regalen dancehall i ritmes urbans en clau feminista.

Aquesta vegada però, i com a novetat, us porto dos remixs en un; dos temes barrejats en una mateixa remescla: Fins l’alba i Contra l’oblit. Espero i desitjo que remixs com aquest us ajudin a fer més passable el putu confinament.

Aquesta puta vegada i  gràcies a les Maluks i a la gent de Propaganda pel fet! el podreu escoltar també a SpotifyCom sempre, us deixo els enllaços perquè pugueu escoltar el remix també a Hearthis, Soundcloud i Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s