Cactus – Al Carrer (Lo Puto Cat Mix)

Cactus - Al Carrer (Lo Puto Cat Mix)

Què passa putxs?! La que està caient! Ho havia vist mil vegades a les putes “pelis” post-apocalíptiques o de zombies, però mai m’hauria arribat a imaginar que viuria una puta situació com aquesta. Tothom a casa pel putu covid-19 aka Coronavirus.  D’aquí un any vull tornar a llegir aquesta puta entrada a veure com ens sentíem en un dia com el davui. En fi, com ja sabeu una dels meus putus objectius a la vida és alegrar-vos el putu dia a dia i això, en un dia com el d’avui, pren més sentit que mai.  Així, doncs, us porto un nou putu remix que aquesta vegada podríem considerar “oficial” perquè l’edita Halley Records.

Es tracta d’un putu remix de Cactus, una banda valenciana d’electrònica que fa una musiqueta molt interessant que combina molts putus ritmes urbans que estan de moda. La cançó es diu Al carrer (Ho sé, manda huevos treure ara mateix treure un putu remix amb aquest putu nom quan no ens podem moure de casa), és el que hi ha putxs.

Com sempre, us deixo els putus enllaços al putu Hearthis, Spotify i Youtube.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s