Joan Dausà – Tot anirà bé (Lo Pupo Cat Mix)

SpotifyTik TokHearthis.atTelegramInstagramFacebookTwitterYoutubeSoundcloud

 

DESCÀRREGA

Què passa pupes ?! La veritat és que no sé com presentar el que us porto avui: un remix? un repte viral? Potser una mica de les dues coses. Donada la situació excepcional que estem vivint des de fa setmanes els artistes del món de la cultura en general no podem fer altra cosa que quedar-nos a casa i acompanyar-vos en aquesta mena de “viatge estàtic” al que ens han obligat a participar sense tenir-ne ganes.

Hi ha qui s’està deixant la pell literalment per salvar-nos d’aquest virus amb nom de “mascota olímpica”. I la resta, especialment els artistes ens estem regalant (també literalment) amenitzant aquestes llargues jornades que s’assemblen al “dia de la marmota”. Així que, per fer-vos més divertides les diades i ara que estem en l’era de la hiperconnectivitat i dels reptes virals i també pensant per primer cop en un públic que no sol ser el meu (els més petits de casa) he decidit fer-me meu aquesta cançó de Joan Dausà i convertir-la no només en un remix sino també en un repte viral.

És per això que, per a l’ocasió, he comptat amb la gran ajuda de la Laura Méndez, coreògrafa i professora de ballet que s’ha currat uns petits passos de ball tan senzills que, fins-hi-tot un negat com jo pot realitzar-los. Així que us repto a totes i a tots a mirar aquest vídeo amb els passos, aprende-us-els, gravar-vos i penjar-lo a Instagram stories i/o a Tik Tok etiquetant a @loputocat i a @joandausa i amb el hashtag #lototanirabe SUPERIMPORTANT! Heu d’acabar abraçant a algú o a algo! Aquí teniu la coreografia.

I com sempre, us deixo els enllaços perquè pugueu escoltar el remix a Hearthis, Soundcloud i Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s