Zoo – Ventiladors (Lo Puto Cat Tropical Fan Mix)

Què passa put@s? Ja torno a ser aquí! I dic “sóc” perquè veig que hi ha molts put@s que creuen que Lo Puto Cat som vàries persones! Doncs amb un en teniu prou i de sobres! Després de l’accidentat remix de Bad Gyal, que sembla ser que, per motius de copyright i aquestes putades el puto Youtube no el deixa veure en segons quines putes plataformes ja torno amb nou “temassu”.

Avui arribo acalorat (que té pebrots la cosa amb la “rasquilla” que fot) i, per això,  m’he portat un puto ventilador que m’han deixat els putos Zoo per fer-me passar el puto “calentón”; un puto remix més esperat que el nou episodi de la puta Guerra de les Galàxies. És un puto tema que ja us ha fet ballar molt i, per això, encara us faré moure més el puto kuku a ritme de moobahton, que sé que teniu “alma latina” i “gossejeu” més que la Bebe Rexha.

Ventiladors que esguiten merda a tort i a dret (com el puto Pablo Casado del PP, que no es queda curt el noi) és el puto tema que us he remesclat avui i que ja he punxat en algun puto directe (i funciona de puta mare!). Ja és el segon remix que faig d’aquests gandians després del puto remix de Vull. Doncs vinga va, que sou put@s de llegir poc i escoltar compulsivament, així que aquí us deixo els putos enllaços a Youtube, Soundcloud i Hearthis!

Ara toca, escoltar-lo i si us mola, compartir-lo, fer un puto like i aquestes coses que es demanen!

Abraçades i petons als putos mugrons!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s