Els putos Zoo i Jamelia junts en el primer mashup de Lo Puto Cat!

Lo Puto Cat s’ha fet grandet putes i putots! Ha crescut i ha fet un pas més a la puta maduresa musical atrevint-se, no només a remesclar els putos grups de casa nostra, sino també a barrejar-los amb artistes internacionals en un sol puto tema. Si encara no heu paít la puta remescla dels At Versaris, aquí us deixo el puto resultat d’ajuntar en un sol tema els putos ZOO i a Jamelia fent la seva pròpia interpretació del tema Vull dels de Gandia.

Sorgeix així aquesta mena de mashup o bootleg (com putes n’hi volgueu dir) on els dos artistes es van enfrontant en aquest puto collision course entre el Vull de Zoo i el puto Superstar de Jamelia. No cal que us recordi que us podeu escoltar els putos temes a Soundcloud, Hearthis i Youtube, així com l’enllaç de la puta descàrrega a peu d’article. Aneu i difongueu la puta paraula del senyor! Amen!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s