Bad Gyal & Rihanna- Pai (Lo Puto Cat Chillin’ Mix)

Què passa put@s de la nova república? Avui us porto el primer puto remix de la nova República Catalana. Un nou estat sense govern, segrestat i que no pot exercir com a tal; però i què? Només per tirar-los en car als putos fatxes que es va proclamar la puta independència, ja val la pena. Anem a putejar? Doncs putegem!

El cas és que ja hem superat els putos 1.000 seguidors al meu puto canal de Youtube i això s’ha de celebrar com cal. Us he proposat a través del meu puto Instagram que trieu quin puto remix voleu que faci públic entre Bad Gyal i Xana Blue; les dues dives del pop català. I amb un puto 78% aclaparador l’escollida pels “Déus del Remix” ha estat: Bad Gyal! La perdedora es queda a la puta maleta dels directes.

Així, doncs, aquí us deixo el puto remix en clau Drum & Bass de la versió que la filla del Farel·lo (Pobre home, sort que el pel ja li havia caigut abans) ha fet del Work de Rihanna. Un remix, que també és mashup, perquè “la de Barbados” també s’hi deixa veure en aquest tema. Seria una cosa així com un putoCatalunya Barbados Clash“.

Aquesta vegada, però, només us puc deixar un puto enllaç a Youtube, ja que els senyors de Soundcloud i Hearthis diuen que aquí hi ha un puto “infringiment de la llei” i no me’l deixa penjar. Aquests, també s’han aplicat el seu propi 155… A prendre pel puto cul! LA BAD GYAL SERÀ SEMPRE NOSTRA!

Disfruteu-lo put@s!

Un pensament sobre “Bad Gyal & Rihanna- Pai (Lo Puto Cat Chillin’ Mix)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s