Kortatu – Sarri Sarri (Lo Puto Cat Arcade Fyah Mix)

Què passa put@s? Ja torno a ser aquí una vegada més i avui amb una novetat molt putament important que tenia ganes d’explicar-vos d’una puta vegada! Després del puto remix de Zoo avui us presento el primer puto remix de l’àmbit de fora els Països Catalans”. Sí! A partir d’ara també remesclaré temes “del puto rollo” de bandes d’arreu del puto planeta. Encara em queden una pila de bandes “catalufes” per remesclar, però he decidit expandir la meva puta ment i obrir fronteres, perquè cap persona és il·legal i el fuet, com més sec més bo. A més a més, estreno nou grafisme al puto Youtube per marcar un abans i un puto després d’aquest nou puto rumb.

I quin havia de ser el primer puto artista remesclat, sinó el puto Fermin Muguruza i la seva puta banda Kortatu, amb el puto hit “skatalític” Sarri Sarri? Una puta cançó que, deixeu-m’ho dir, no és original dels bascos, sinó que era una puta adaptació del tema Chatty Chatty de Toots & the Maytals. (com mola destrossar l’imaginari popular a vegades). Doncs aquest ha estat el puto tema escollit i remesclat rollo Drum’n’Bass, però com si estiguessis jugant una puta partida al puto Out Run!

Abans de presentar-vos el puto tema, deixeu-me recordar que tinc putes samarretes a la venda per encàrrec! Us queda poc temps per fer la vostra puta comanda (seria un puto bon regal de reis). Porten el nom al pit i el puto logo a l’esquena perquè fardeu com uns putes. Si en voleu una envieu-me un email o obriu-me un puto privat per Facebook, Twitter o Instagram.

I ara sí que sí que sí que sí! Us deixo el puto remix de Sarri Sarri de Kortatu que, com sempre, podeu escoltar al puto Youtube, Soundcloud i Hearthis! Si us mola, compartiu-lo,doneu-li un puto like, subscriviu-vos al meu puto canal i totes aquestes putes coses que es diuen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s