Minova – Teleapàtic (Lo Puto Cat Mix)

SpotifyTik TokHearthis.atTelegramInstagramFacebookTwitterYoutubeSoundcloud

 

Què passa putes ?! Com porteu la puta desescalada? Ja us heu infectat o encara ho teniu pendent a la puta llista de “tareas pendientes”? Mentre el món del directe està més parat que el putu Santiago Abascal en un examen de matemàtiques els productors i artistes seguim més actius que mai per tirar endavant la puta cultura en aquest putu país “de pandereta”. Avui us porto un remix d’una puta banda que potser no us sona, però creieu-me quan us dic que la seva música hauria d’estar a tots els putus festivals d’aquest putu país (insisteixo) “de pandereta”. Es diuen Minova i practiquen un putu estil musical conegut com a “synthwave” (pels “millenials” “música dels anys 80”). El seu putu videoclip “Teleapàtic” ho està petant molt, de fet us deixo aquest putu enllaç perquè hi feu una puta ullada que està molt guapo.

Gràcies a la gent de U98 Music podeu escoltar aquest putu remix a la majoria de plataformes digitals. Aquí us deixo els enllaços per poder deleitar les vostres putes orelletes: SpotifyItunes, Hearthis, Soundcloud i Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s