Arc de Triomf – Per un món (Lo Puto Cat Remix)

SpotifyTik TokHearthis.atTelegramInstagramFacebookTwitterYoutubeSoundcloud

 

Què passa putes ?! Com porteu el putu confinament? Espereu! “Confinament”? Què putes és això? Si ja som al putu estiu!! La veritat és que per als artistes (especialment) això de la puta pandèmia ens ha trastocat els plans. De moment l’estiu pinta més negre que el putu futur d’un “chiquiparc”. Sigui com sigui, la puta fàbrica creativa no tanca i la producció no s’atura. És per això que avui us presento un remix que ha patit més putus atrassos que un rodalies de la Renfe. Però com tot lo bo en aquest putu món es fa esperar, i més val tard que mai.

Avui us porto el remix de “Per un món” dels putus Arc de Triomf, una banda de “Barna-city” de la nova fornada de bandes “mestisses” (ja no sé com definir-los als que posen trompetes a tot, disculpeu la puta etiqueta). Els he donat una puta volta de rosca i he convertit el seu tema en un putu rebenta-pistes al més putu estil Garrix.

Així doncs, com sempre, us deixo els enllaços perquè pugueu escoltar el remix també a Spotify Hearthis, Soundcloud i Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s