La Gossa Sorda – Camals Mullats (Lo Puto Cat Remix)

SpotifyTik TokHearthis.atTelegramInstagramFacebookTwitterYoutubeSoundcloud

 

Què passa putes ?! Em sento superputocontent de presentar-vos el primer dels dos putus remixs oficials de La Gossa Sorda. El primer d’ells és la puta revisió de “Camals Mullats”, un dels primers putus remixs que vaig publicar com a bootleg i que ara, gràcies a la gent de Maldito Records, veu la llum de forma oficial (amb tots els putus permisos en regla). Això vol dir que el podreu escoltar, no només als meus putus perfils personals, sino a totes les plataformes d’streaming existents (Spoty, Itunes, Deezer, etc.).

Es tracta del que podríem considerar “re-remix”, és a dir, remesclar de nou el que ja havia remesclat amb tot el que la puta experiència comporta (més coneixement per a fer la producció, millor mescla, millor so, en definitiva millor qualitat).

Així, doncs, i com ja us he dit abans, gràcies a la gent de Maldito Records podeu escoltar aquest putu remix a la majoria de plataformes digitals. Aquí us deixo els enllaços per poder deleitar les vostres putes orelletes: Spotify, Itunes Hearthis, Soundcloud i Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s