Xeic – Toca Revolta (Lo Puto Cat Remix)

Bon dia putxs! Avui (i després del puto remix de Animal) us porto el que es podria considerar com a “el primer puto remix oficial” de Lo Puto Cat. Una feina que em van encarregar els putos Xeic ara fa uns putos mesos i que forma part d’aquest puto EP anomenat Comença la partida on diversos putos djs aporten la seva puta visió dels temes originals d’aquesta puta banda del sud del puto principat. De moment, ja hi han aportat la seva puta visió dj’s com els putos Plan B, Tony Karate o Dj Monka.

Doncs avui em toca a mi dir-hi la meva amb aquest puto remix de Toca Revolta que també compta amb les veus del puto Cesk Freixas i la cantant Zuriñe Hidalgo. Un puto tema rollo drumstep com m’agrada a mi amb molta puta tralla que podeu escoltar en aquest puto videolyric que ells mateixos s’han currat.

Aquí us el deixo “pa que lo gosen” putxs!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s