Animal – Si tot va bé (Lo Puto Cat Under the Coconut Mix)

Bon dia putos! Avui (i després de remesclar al mateix puto Cesk Freixas) us porto, probablement, el puto remix més ràpid que hagi parit mai paral·lelament al llançament d’un puto disc. Avui toca remesclar Animal.  El puto Gerard acaba de parir un nou LP que porta per puto nom La Melodia del Foc, i que us el podeu descarregar a la seva puta web.

Aquest puto remix arriba amb el puto caloret, amb sonoritats caribenyes i amb un puto ritme d’aquell tum pa tum pa tum que us mola. Sou tots un putos swaggers, que ho sé jo. Però com que el puto públic mana, doncs jo us dono canela fina com ha de ser. Un puto remix rollo Major Lazer, que sempre queda bé en qualsevol puta rave.

Doncs apa putes, que se m’està cremant l’arròs. Us deixo els putos links a les meves putes xarxes socials on podeu escoltar aquesta puta aberració musical: Soundcloud (que segueix actiu de puto miracle), Hearthis i Youtube.

Que vagi bé el dia putes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s