Buhos – Volcans (Lo Puto Cat Guetta Me la menja dreta Mix)

Bon dia putxs! Ja heu pait el puto remix de Xeic? Doncs prepareu els putos auriculars perquè avui us porto “el puto remix”. Un que porto temps esperant per llençar i fer-vos saltar com uns putes. Avui us porto la mare dels putos remixs, el hit de hits del puto moment. Una coseta més bona que un puto entrepa de sobrassada amb mel. Avui, per fi, podeu escoltar el puto remix de Volcans dels putos Buhos.

El puto fenòmen del moment arriba ara, de la puta ma d’un servidor que li ha fotut més carn picada al caneló perque us foti saltar com bojos. Pareu les putes orelles perquè aquest remix rebenta neurones i us deixarà el puto “cerebelu” com si us haguessin fotut una puta lobotomia. Després d’això no voldreu escoltar cap puta altra cosa. Us ho asseguro.

Deixeu-me, abans, donar-los les putes gràcies perquè els molt putes m’han cedit les pistes originals per poder parir el puto remix que estàs d’escoltar. Així que, sense més peteneres, aquí us deixo un puto remix més volcànic que la puta Garrotxa. Recordeu que, com sempre, el podeu escoltar a les meves putes xarxes socials Soundcloud, Hearthis i Youtube. Ens la veiem putes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s