El Diluvi – Tendresa Insubmissa (Lo Puto Cat Rainbow Mix)

Taaaaaaaat! Què passa put@s?

Una setmana més i ja en portem unes quantes presentan-te els nous putos remixos que us regalo amb tot el meu amor. Si encara esteu ballant amb el puto remix de Bon dia dels putos Pets, doncs avui tornem al terreny mestís que sé que us mola més que el pa amb tomàquet i pernil.

Aquesta setmana us porto un puto remix de El Diluvi, un puto grup de música folk modern que fusiona diversos estils musicals, com la puta cúmbia, reggae, rumba, folk i la puta música tradicional o d’arrel Valenciana;  Mestissatge Mediterrani que en diuen ells. Són un putos “bebitos”, només tenen 3 anys de vida, però ja han viatjat per tots els putos Països Catalans, o sigui que: respect bro!

Tota aquesta puta història ve d’una puta conversa en directe que vam tenir a través del puto Instagram i on vam fer un petit sondeig amb els putos membres del grup. Em van dir que volien remesclar aquest tema, així que dit i fet!

Doncs avui us porto aquest puto remix del seu Tendresa insubmissa a ritme de moombahton, que ja sabeu que em mola putament. Si el puto tema original ja et fa moure l’esquelet, espereu a escoltar això; apujeu el volum i foteu-li canya al puto subwoofer.

Us deixo els putos enllaços a les meves putes xarxes socials: Youtube, Soundcloud i Hearthis. Putes abraçades i petons al mugrons per tots/es!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s