Green Valley – Si no te tengo (Lo Puto Cat XXII Century Mix)

Què passa putes? Com teniu el body avui? Fot mal tornar a la puta rutina després de vacances oi? No serà tant, va. Després del puto remix dels putos El Diluvi, tot es fa més putament passable, ja us ho dic jo.

Doncs al puto turrón que diuen a Castella; avui arriba un puto remix d’aquells que es podria dir que l’heu fet més vosaltres que jo, després de la puta enquesta a Instagram en la que se us preguntava quin tema dels putos Green Valley remesclar, vareu escollir (en puta massa, tot sigui dit) aquest: Si no te tengo. De les diferents propostes que vareu fer, aquesta va ser la més votada.

Ha estat un puto tema molt esperat, però deixeu el puto onanisme d’una vegada que ja el teniu aquí i amb molta puta tralla com us agrada a vosaltres. Recordeu que, com sempre, podeu escoltar-lo a les meves putes xarxes socials Youtube, Soundcloud i Hearthis.at.

Petons per tots els meus put@s que cada dia sóm més!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s