Els Pets – Bon Dia (Lo Puto Cat Shuffling Mix)

Com ho porteus put@s meus?

Ho sé, ho sé… ho vaig petar amb el darrer puto remix de La Gossa Sorda eh! Encara esteu en ple orgasme musical; també ho sé. Doncs avui toca retrocedir en el temps com el puto Marti McFly i plantar-nos al 1997, quan la majoria de vosaltres encara anaveu de colló en colló a aquella època.

Doncs aquell any ens trobàvem a les putes darreries del malanomenat: “Rock Català”; i aquells tres xavals de Constantí que s’esborronaven tant, editaven un dels putos millors LP’s en català de la puta història del “Sacre Sant Imperi Musical Català”. Eren (i són, perquè duren més que el puto Kirk Douglas) Els Pets; i ens van despertar amb la puta salutació més campetxana i simple que existeix: Bon Dia.

Van fer un puto videoclip on remullaven els seus instruments amb aigua com si no hi hagués un demà. I els bateries s’arrencaven les putes vestidures quan veien aquells bombos negats fins dalt i no paraven de repetir: -Se’ls petarà el “parxe de la caixa”. Una puta bojeria, vaja; hi havia més humitat en aquell clip que en una puta peli del Natxo Vidal.

I jo, que ja tinc una o dues edats (i si molt m’apreteu, fins-hi-tot tres), m’he decidit a homenatjar aquest puto trio que tant ens ha fet saltar amb la meva puta visió personal d’aquest puto hit; i ho he fet com millor sé fer: destroçant-lo començant pel Bon i acabant pel Dia. A ritme de Funky Glitch-Hop (ja no saben què putes inventar) o el que seria el mateix: molt soroll i música que sona com si s’hagués espatllat la puta antena digital.

Com sempre, us deixo el puto video aquí a sota, així com els putos enllaços a Youtube, Soundcloud i Hearthis. Petons als mugrons per tos/es!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s