Inadaptats i Lo Puto Cat tornen a canviar la puta història

Què passa putos i putes? Avui vinc enfilat com un lèmur, i és que si us va molar el remix de la puta Terrasseta de Preixens, amb el remix d’avui ho flipareu en colors HD i 4K. Us porto ni més ni menys que un remix dels putos Inadaptats que estic segur que farà la delícia dels més nostàlgics: Canviarem la història.

Si hi ha una banda que ho va petar més que el cotxe del puto Carrero Blanco, aquesta és Inadaptats; uns xavalins del Penedès que tenien pinta de matons de l’extraradi però que tenen un puto cor més gran que la puta panxa del llop que es va menjar la caputxeta. Ells van posar el punk i l’Oi! al damunt del mapa dels putos Països Catalans, i amb les putes guitarres i les seves veus estripades es van dedicar a recórrer la geografia no només catalana sinó d’arreu de la península i part de l’estranger.

Si que una banda confïi a cegues amb tu i et passi les pistes originals per a remesclar-los ja mola, que no les tinguin però es tanquin a un puto estudi de gravació per enregistra-les de nou expressament per a tu ja és per tenir 3 putos orgasmes seguits. I aquest ha estat el puto cas que ens ocupa, perquè és el que ha fet aquesta banda. Els vaig demanar els tracks originals, em van dir que no els tenien però em van dir que les tornarien a gravar; i a mi em tremolaven les putes cames de l’emoció.

Abans que comenceu a “rajar” ja us avanço que sí, que està inspirat en el tema del puto Skrillex. No me n’amago perquè és la puta veritat. He volgut unir dos putos temassos en un, i rebentar totes les “catalano-raves” del puto país en aquesta espècie de “Penedès-Jamaica Clash” que, com sempre, us podeu descarregar al peu d’aquest post, i als putos Soundcloud, Hearthis i Youtube.

Au doncs! A canviar la puta història!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s