Lo Puto Cat es pren una cerveseta a la puta Terrasseta de Preixens

Què hi ha de nou putes i putos? Jo aquí pintant-me la puta bandera “rojaygualda” per celebrar “por todo lo alto” la puta diada de la hispanitat (o de l’extermini com també es coneix). Deixem-nos de collonades, però, i anem al puto lio, que aquesta puta setmana us porto un remix que o ho peta, o m’enfonsa en la puta misèria.

Així, doncs, si us va molar el puto remix anterior de les Roba Estesa, avui us porto un remix de la puta Terrasseta de Preixens que podeu trobar dins el seu darrer treball: Candidatura. Des de les putes terres de ponent ens arriba aquesta banda que ho peta més que el puto Justin Bieber. Bé, almenys això sembla per la quantitat de peticions que m’heu fet demanant que remescli aquest puto grup. Deuen tenir més fans que la puta Madonna.

Doncs res, que en aquesta ocasió, també he comptat amb la seva “connivència” ja que els putos lleidatans m’han cedit les putes pistes originals per poder fer el que ara escoltareu, un puto remix en clau de glitch hop perquè ho balleu i ho disfruteu a les vostres putes “catalano-raves”. Us deixo el puto enllaç de descàrrega a peu d’aquest article, així com els putos links a Soundcloud, Hearthis i Youtube.

Abraçades putíssimes per tots!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s