Lo Puto Cat i Gertrudis. Bufen nous “aires” per l’electrònica catalana.

Què hi ha de nou putes? Encara no us heu recuperat del puto temazo remesclat dels putos Inadaptats?! Doncs al loro que vinc carregat de dreadlocks i soundsistems. No us ha passat mai que escoltes un puto temazo i penses: -Pfua! Aquest li afegeixes una base X, un ritme X i la fas rollo tal i ho petes. Us ha passat? Doncs això mateix em va passar a mi amb aquest temazo dels putos Gertrudis el dia que els vaig escoltar per la ràdio tornant a casa amb el puto cotxe.

Aire és un tema que des del primer moment li veus un puto rollo jamaicà que es presta a poques complicacions. Una base “junglist” i a rular per les putes pistes del país que això ja tira. La veritat és que feia temps que volia fer un tema putament senzill de ragga-jungle per fer saltar la puta penya i aparcar (per un moment) els sons estripats de la nova “electro”. Tranquil putes, que hi ha Puto Cat per a tots i totes!

Doncs el que us deia; avui us porto el puto remix “junglelero” dels putos Gertrudis que estrenen nou disc: Ara volo alt, on sembla que han penjat una mica la “samarreta d’imperi” per fer la puta migdiada sota una palmera amb un bon “petardu” entre els llavis. Com sempre (i suposo que ja no cal que us ho recordi) podeu dsescarregar-vos el puto remix a l’enllaç que trobareu a peu d’article, així com als putos portals Soundcloud, Hearthis i Youtube.

Agafeu aire putes!

 Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s