Els putos Aspencat. Ara sí!

Què pasa putes? Avui vinc a fer les putes paus amb els putos Aspencat, a qui (desafortunadament) vaig remesclar quan encara no dominava massa el tema i vaig fotre un puto nyap com la puta catedral de Narbona; almenys a criteri meu. Així, doncs, avui us porto el puto remix que es mereix aquesta puta banda valenciana. Un tema que ho peti (sobretot que peti els putos altaveus).

El tema és Música naix de la ràbia, que enceta el seu puto disc Tot és ara. Si el primer remix era rollo moombah, aquest va directament al dubstep més putament descarnat; com déu mana. Un temasso que us farà moure el cap amunt i avall fins que se us desenganxi de les putes cervicals. Com deia el puto Joan de Son Rapinya, “lo vamos a petar”.

Un remix amb més puta tralla que el puto Chimo Bayo (que curiosament també és valencià). Per això es titula Tralla Mix (perquè complicar-se la vida amb els putos títols?). Doncs vinga putes, us deixo els enllaços per escoltar i descarregar-lo a Soundcloud (que miraculosament encara no me l’han xapat), Hearthis i Youtube. I recordeu que a peu d’article us podeu descarregar el puto tema. Petons i a abraçades per tots els putos i putes!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s