Lo Puto Cat plorant llàgrimes de sang com una efígie de la Verge Maria!

Whatsap motherfuckers! Avui us porto un remix dels putos Lágrimas de Sangre, una banda que si bé potser no és tan putament coneguda com d’altres se’ls ha de reconèixer una qualitat per parir temes a cavall entre la ràbia i el “bon rotllo” que et fan caure els putos dodotis a terra; i és per aquest motiu que els he remesclat. Perquè m’agraden i punt! Voy a celebrarlo és un puto cant a la vida i als petits plaers que aquesta ens ofereix. “Keep calm and take a relaxing cup of café con leche” vindria a ser el resum del tema “hiphopero” d’aquesta puta banda maresmenca.

Si de per sí el tema ja transmet bona vibra, m’he decidit a posar el seu cassette a la meva puta Game Boy i fer que encara et soni més happy. Un “final feliç” (i no em sigueu “gorrinus” que us veig venir). Glitch Hop a cascoporro i happy flowers per tothom. I com deien els putos Pirats Soud Sistema, Amor a saco a tots!

Els més fidels seguidor ja ho sabreu, però pels que no, us informo que podeu descarregar-vos el tema a peu d’article, així com a Soundcloud, Hearthis i Youtube! Una puta abraçada a tots i celebrar que estem vius!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s