Lo Puto Cat visita al puto Doctor Prats

Com porteu el puto estiu putots i putotes meves? Doncs jo suant com un puto “gurrinu” a l’estudi de casa meva per portar-vos el bo i millor de la música del nostre puto país. Al loro! Que aquesta puta setmana us porto una banda que ha fet humitejar-se a més d’un i és que, quan vaig anunciar que els remesclaria, les xarxes socials es van revolucionar més que les putes hormones d’un adolescent.

Aquesta setmana us porto un remix dels putos Doctor Prats, una banda que ho està petant més que un globus d’heli i que, amb poc temps ja té 2 “discus” i molts bolos a la motxilla. Han publicat un disc amb un títol molt raro que no sé què putes vol dir, però que té un tema que m’ha enganxat com una sangonera a un puto vampir: Ara. El tema de per sí, ja té “marxita”, però li he donat un pel més de canya encara per fer-vos botar com les putes tetes de la Sabrina en una reunió de Massais.

No cal que us recordi, guapos meus, que us podeu baixar el puto “temassu” a peu d’article i/o/u/e/a través del Soundcloud, Hearthis i el puto Youtube.

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s