Els putos Catarres es colen al món dels 8 bits de la mà de Lo Puto Cat

Iep putos i putes! Sé que em trobeu a faltar molt perquè rebo milers i milers de putes cartes (de les de paper) cada setmana dient-me com m’estimeu i que, sense mi, la vostra vida seria una puta merda; tal qual.  Sé com us agrada ballar la vostra música a través de la meva puta visió de rajos X que transforma les festes majors i festivals en autèntiques bacanals dignes de Bacus.

Va, no ens entretinguem i anem al lio d’una puta vegada.  Aquesta setmana m’he deixat caure pel món dels 8 bits remesclant al trio d’Aiguafreda, Els Catarres, però d’una manera diferent, a ritme de Glitch Hop. Us imagineu aquests 3 corrent per les pantalles d’un videojoc? Doncs ara us en fareu una puta idea. Vull estar amb tu es converteix així en una BSO de videojoc al més pur estil dels 80, quan els putos nens menjàvem pa amb xocolata per berenar, ens tapàvem els forats del xandall amb pegats de dibuixos i miràvem les interminables curses pels camps de futbol dels putos Oliver i Benji. Allò sí que era vida.

Doncs vinga putes! Aquí us deixo el tema que, com sempre us recordo, us podeu escoltar i baixar al puto Soundcloud, Hearthis i Youtube, així com l’enllaç de la puta descàrrega a peu d’article. Aneu i difongueu-ho! Amen!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s