Alça la puta mà si t’agrada la Marihuana dels putos Dusminguet!

Què passa putes? Com porteu el puto estiu? Agobiats per la puta calor? Doncs us porto el puto remei definitiu per relaxar-vos. Una puta caladeta de ganja de la mà dels putos Dusminguet, una banda que ho va petar, i molt a casa nostra fa uns anys i que ens ha deixat uns putos temes “que lo flipas”.

Un dels putos temes que més han fet saltar a la penya ha estat Marihuana, una puta oda a la herba de Jah que tanta gana ens ha provocat a tots. Això sí, aquesta vegada la hem passat pel puto endoll i l’hem electrocutat una mica a ritme de moombahton perquè pogueu moure el puto “cucu” i fer twerking amb ella (sense passar-se, que sou uns putos sortits!).

Doncs vinga putes! Aquí us deixo el tema que, com sempre us recordo, us podeu escoltar i baixar al puto Soundcloud, Hearthis i Youtube, així com l’enllaç de la puta descàrrega a peu d’article. Y no olviden supervitaminarse y mineralizarse!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s