El puto paradís personal dels Obrint Pas

Salut i força al canut, putes!

Tornem aquí una setmana més al peu del puto canó per portar-vos una banda que molts de vosaltres m’heu demanat: els putos Obrint Pas. 20 anys al peu del canó recorrent la geografia, no només catalana, sino també mundial. Un dels nostres putos productes més exportats a l’extranger. Es podria dir d’ells que són la versió bona i combativa del Barça; sense puta publicitat de Qatar ni defraudadors d’impostos. I d’ells he escollit el tema que encetava el seu penúltim disc: Benvingut al paradís, del qual n’he fet un puto remix algo més trallero del que, per sí, ja és: Un Hiperturbo Mix.

Mai un puto riff de vents havia donat tant de joc alhora de remesclar un tema, de manera que, personalment, crec que l’he clavat! A veure què opina la claca. I com seeeeeeeeeempre, us recordo que us podeu escoltar i baixar els putos temes a Soundcloud, Hearthis i Youtube, així com l’enllaç de la puta descàrrega a peu d’article. Aneu i difongueu-ho! Amen!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s