Guillermina Motta – Remena Nena (Lo Puto Cat Mix)

Ei què passa putxs! Ja sé que m’he saltat una puta setmana des que vaig penjar l’últim putu remix de Sopa de Cabra, però com ja sabeu, vaig liadíssim amb el putu projecte “Elles” i no tinc tant temps per penjar putus bootlegs com abans.  Intercalo remixs i producció de l’EP o sigui que el ritme de producció ha baixat. Putu capitalisme!

Com podeu observar, estic traient la puta pols als clàssics de la puta música catalana. Us preguntareu: Per què? Doncs perquè em surt del putu os de la pelvis. No hi ha més explicacions per donar. En aquest cas es tracta de putu petardeo en estat pur. Un remix d’un tema que a tots ens han cantat de petits (amb més o menys encert, perquè admeteu que la puta lletra de la cançó no és per cantar-la a un putu “criaju” de 5 anyets.

Guillermina, si llegeixes això, que sàpigues que ens vas alegrar la puta infància a tota la meva generació encara que quan cantàvem allò de “remena nena”, en la última cosa que pensàvem era en “allò que tu i jo sabem”. Que pillina!

Doncs res, us deixo amb aquest putu cuplet “housero” perquè ara sí que sí, remeneu d’una puta vegada. Això sí, si voleu que les nenes remenin, tingueu sempre present que remenaran fins on elles vulguin i si diuen que no volen remenar, és que no volen i punt. A partir d’aquí, feu el que us dongui la puta gana. Com sempre, us deixo els putus enllaços a Youtube i Hearthis. De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s