Tremenda Jauría – Esta Noche (Lo Puto Cat Impact Mix)

Ei què passa putxs! Aquest putu 2019 estic espaiant més les putes entregues “remixaires”, però és que amb el tema de l’EP “Elles” vaig més de cul de lo putu normal. Espero que hagueu ballat molt amb el darrer remix de Guillermina Motta, perquè avui us vinc amb un putu remix d’empoderament femení.

Aquests putus venen de la meseta, però el seu putu missatge és clar i català com diem aquí. Amb una puta barreja de cumbia, reguetón i una actitud més punk que Johnny Rotten ens porten a ballar amb el seu celebradíssim lema “autotune pal pueblo”. Doncs jo hi afegiré “electrònica pel poble” així que, fotem-li foc a la puta base, uns bons bombos, unes putes bones caixes i endavant.

Doncs res, us deixo amb aquest putu remix “drumandbasseru” perquè feu tremolar les putes pistes de ball! Com sempre, us deixo els putus enllaços a Youtube i Hearthis. De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s