Lágrimas de Sangre – La Gente (Lo Puto Cat The Masnou Reaction Mix)

Bon dia putos! Una puta setmaneta més torno a comparèixer davant les vostres putes orelles per portar-vos “canyella fina” en branca, liofilitzada i més farcida d’additius que un puto Bollycao.

Ja us heu descarregat el puto recopilatori “Catalano-rave Compilation” que us vaig deixar la darrera puta vegada? Doncs aquest d’avui no hi és, o sigui que ja us esteu fent putos seguidors al meu puto perfil de Telegram perquè: -Benaventurats els putos telegramers nets de cor perquè ells veuran a Déu convertit en un puto remix.

Efectiviwonder putos meus! Només els que em seguiu a Telegram tindreu el puto enllaç al puto remix que he parit dels putos Lágrimas de Sangre. És a dir, que ja us hi esteu inscrivint per poder rebre aquesta i altres putes notícies sobre la meva puta vida.

Si encara no sabeu que la lletra vermella és un puto enllaç i que ja us l’he deixat dues putes vegades, aquí a sota teniu un puto icona que es belluga d’una puta forma molt graciosa que, si hi cliqueu al damunt, us enllaçarà al meu puto canal per a poder-vos-hi inscriure.

I recordeu! No oblideu supervitaminar-vos i mineralitzar-vos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s