Cesk Freixas – La Petita Rambla del Poble Sec (Lo Puto Cat Out From Barna Mix)

Bon dia putos! Teniu pinta de no haver escoltat el puto remix dels Lágrimas de Sangre. És clar, només els seguidors més putament exclusius podien tenir accés ell. Doncs no patiu, perquè tot i que encara podeu accedir a aquest puto remix seguint les instruccions del post anterior, Lo Puto Cat no us ha abandonat ni ha fet cap puto club exclusiu per als putos socis Premium. Avui torno amb remescla nova com és putament habitual.

Avui us porto remescla del puto Patufet del segle XXI; l’hereuet de Sant Pere de Riudevitlles; el puto “púgil” del Penedès. Putos i putes, amb tots vosaltres, el puto Cesk Freixas. I per a l’ocasió us deixo aquesta puta remescla de La Petita Rambla del Poble Sec. Amb el vostre puto permís (i sense també perquè faig el que em surt de la puta punta del rave) avui he provat un estil nou que encara no havia experimentat gaire; els Breaks. A veure què putes us sembla.

Recordeu que podeu escoltar-lo a través del puto Youtube, Soundcloud i Hearthis. Gaudiu-lo molt perquè podria ser l’últim (si no ve a buscar-me la puta Guàrdia Civil algun puto dia d’aquests).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s