OI OI OI AI AI AI amb els putos Txarango i Lo Puto Cat

Txarango - Una lluna a l'aigua (Lo Puto Cat Waterfall Moomb Mix)

Què passa putes? Com va això?

Avui us porto un puto remix que segur que us farà més il·lusió que un puto Iphone el dia de reis; es tracta del puto remix de Una lluna a l’aigua dels putos Txarango! Sí putos i putes! Que comencin a volar les calces, els sostenidors i els putos calçotets perquè arriben els de Sant Joan de les putes Abadesses a ritme de jo què sé… Drum’n bass? Moombahtoon? Una mica de tot òstia puta! Ja no sé ni com putes definir el meu puto estil.

Doncs el que us deia; que avui us porto un puto remix que us farà mullar la roba interior quan el balleu a les putes catalano-raves. Això si la podeu ballar, perque ara ve la mala notícia. No està en descàrrega gratuïta. Perquè? Doncs perque no em dóna la puta gana i punt. Si vaig regalant tots els meus putos temes… quí em contracta a mi? Doncs ja està. Això sí, perque després no aneu “por ahí” dient: -Is qui lu putu quit is un rinci i un guirripi i ni vol riguilir li sivi misiqui (s’ha entès la puta ironia?) doncs, com a mínim, us la deixo escoltar a través de les meves putes xarxes socials.

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aquí vé l’altra puta notícia. He reactivat el puto Soundcloud que feia mesos que el tenia putament abandonat i ja m’estaven trucant de l’empresa: -Puto Cat! Puto Cat! Obre’l de nou que estem en caiguda lliure! Va sispli! I jo que sóc tot ossos però tinc cor, he dit: -Va putes, el re-obro! I tal dit, tal fet. Però com que té límit de càrrega, només hi aniré penjant alguns temes, no tots. De fet n’he hagut de borrar uns quants ja i deixar només els més sonats.

Em deixo algo? Crec que no!  Ah sí:

-Si voleu una bona puta festa aquest estiu, no dubteu en contactar-me per a venir a punxar!

I ara sí; un cop m’he fet la puta publi, us deixo el remix i els seus respectius enllaços a les meves putes xarxes socials: Soundcloud, Hearthis i Youtube.

Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s