Dr. Slump (Lo Puto Cat 8 Bitter Kas Mix)

Què passa putos i putes del carrer? Sembla que faci una eternitat que no ens vèiem per aquí des d’aquell ja llunyà remix dels putos Txarango. Doncs bé, avui torno amb un “peasso” remix d’un dels icones animats d’una gran quantitat de jovent d’aquest puto país: Us estic parlant del puto Dr. Slump! una puta sèrie anime que a dia d’avui no la deixaríem veure als nostres “retacos”; Merdes que parlen, calcetes per tot arreu, revistes de Sukebe, pets… en fí, un decàleg escatològic i pervertit que ens encantava; perquè no admetre-ho.

Doncs avui us porto el meu puto homentage “glitch” a aquesta obra mestra del puto Akira Toriyama que a més d’un us farà cridar OIOIÓ! Aquest puto estiu cap festa major tornarà a ser el mateix quan comenci a sonar aquest puto tema. Això sí, haurà de ser en alguna puta sessió de Lo Puto Cat perquè no estarà disponible en descàrrega gratuïta. I pels que aneu de llestos i us baixeu els temes de Youtube, sapigueu que està en qualitat 128, així que, a no ser que tant se us en foti com soni el que esteu punxant, millor que ni ho intenteu. Soc un cabronàs, per això em dic Lo Puto Cat.

Insisteixo una vegada i una altra: Si aquest estiu vols una sessió diferent a la teva puta festa major, no dubtis ni un segon en contactar amb Lo Puto Cat, que et montarà una “catalano-rave” barrejant música de casa nostra amb els estils més putament electrònics. Aquí teniu el formulari de contacte.

I per les meves parets això és tot. Com sempre, recordar-vos que em podeu seguir a les putes xarxes socials Youtube, Soundcloud, Hearthis, i ara, també al meu puto Instagram que m’he obert fa cosa d’una setmana o així i a la que us espero a tots per veure les meves putes interioritats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s