Lo Puto Rei de França i la seva puta presó

COMPANYIA ELECTRICA DHARMA - LA PRESÓ DEL REI DE FRANÇA (LO PUTO CAT INDEPENDANT MIX)

Salut i república putos i putes meves!

Avui, i després del puto remix dels putos Auxili, us porto un temassu; què dic “un temassu”?! Un puto “himne” dels Països Catalans! Una cançó “Lo Lo” (cançons que la gent canta fent lo lo lo loooooooo…). El tema ja té més anys que la puta Maria Castanya, però ha arribat als nostres dies amb bona salut (no com la del puto Millet “Estoy hecho una porqueria”) gràcies a la puta Companyia Elèctrica Dharma.

Aquesta banda, que ja porta més de 40 anys voltant pel món, va crear una puta versió que encentava el disc Catalluna, del tema La Presó del Rei de França que es va convertir rapidament en un himne independentista que no faltava en cap manifestació “pro indepa” quan encara aquestes no eren mainstream.

Pels xavals i xavales dels 80 i 90 això era “radical” i “trencador” (encara no havien sentit el puto Albert Pla ni els putos Inadaptats) i corejaven la melodia del nostre puto “Kenny G català”, en Joan Fortuny (Curiosament els dos amb melena arrissada).

Doncs bé, ha arribat el dia de tornar-lo a posar de moda i donar-li una puta volta de cargol i donar-li un aire més ravero i actual de la mà d’un puto servidor. Així que, sense més preàmbuls, aquí teniu la meva puta versió d’aquest tema popular i interpretat pels “Dharmes”.

Recordeu que, com sempre, podeu descarregar-vos-el a peu d’article així com a les putes xarxes socials Youtube i Hearthis.

Salut putos “lolailos”!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s