“Linda y antibabilónica”, el puto remix dels putus Auxili

Què passa putus? Us va molar el remix dels putus Terratombats oi? Sé que em trobeu a faltar, que la producció ha baixat, però què putes voleu que us digui? Això va com va. Jo a la meva i vosaltres a preparar la puta contractació, que arriba l’estiu i tinc la taula de mescles calenteta com un xurro recent cuinat.

Aquesta puta setmana us porto un nou remix dels putus Auxili després del que vaig fer de L’ona. Amb aquest puto tema “Rude Girl”, m’endinso en un nou estil musical; el puto breakbeat que a mi sempre m’ha molat. Així, doncs, us deixo aquest “break ska” perquè el pogueu punxar a les vostres putes festes i catalano-raves!

He de dir que, aquest, havia de ser un dels remixs que em guardaria pels meus directes, però vaig proposar que, si algun dels meus putus seguidors del meu Facebook, endevinava quin remix estava preparant, el penjaria en descàrrega “gratix”. I com que ho vareu encertar, doncs aquí el teniu, perquè “lo prometido es deuda”. I jo sóc molt puta, però compleixo el que prometo.

Com sempre repeteixo, podeu descarregar-vos aquest  putu remix al link que trobareu al putu peu d’article, així com al putu Youtube i Hearthis. Aupa “antibabilònics”! Compartiu-lo i “subscrívanse” a mis canales!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s