Dins d’una catximba dona’m, dona’m, dona’m un puto rostoll d’Angelina

Què hi ha “brodas”?, “Jah Rastafari” i totes les putes mandangues aquestes que es diuen que la majoria repetim com putos lloros i que no tenim ni puta idea del que vol dir. Us va molar el puto remix dels Pomada? Doncs avui vinc carregat de “ragga-jungle” amb un clàssic de clàssics de la “moguda marihuanera” dels 90: La catximba i els rostolls d’Angelina dels putos Umpah-Pah.

Qui putes no coneix aquesta anada d’olla del puto Adrià Puntí? Tot i ser dels 90 segur que molts de vosaltres la coneixeu; sí o sí? I sinó doncs ja és hora de que l’escolteu collons! S’ha de dir que als 90 potser la música catalana no tenia tanta volada com ara, però els putes se n’anaven a Jamaica a enregistrar un puto videoclip; o sigui que  no vegis tu com putes se’ls gastaven. Avui en dia gravem els videosclips a l’hort del tio Manelic i encara.

Aquí us deixo, doncs, la meva darrera creació, un remix d’Umpah-Pah que us podeu descarregar, com sempre, a peu d’article i a les xarxes socials Soundcloud, Hearthis i Youtube. Apa putes! Fumeu, fumeu, que el puto món s’acaba!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s