Lo Puto Cat s’esborrona amb els putos Pets

Què passa putes? Tot correcte? Flipant amb lo últim dels putos Umpah-Pah? Doncs avui vinc amb uns putos contemporanis seus; un trio de pagès que ve de Constantí: Els Pets.

Sembla que fos ahir quan escoltàvem el que es podria considerar com “la primera rima de rap en català”; i no ens la portava el puto Disop, o els putos At Versaris, sino uns xavals del tarragonès que cantaven allò de ” […] Pont del diable, carrers de la part alta, francolí brut i encongit. […]”.

Per molts de vosaltres això us sonarà a contes de l’any de la puta Maria Castanya, però temes com aquests sonen i sonaran per sempre, passi el que passi i “puti qui “puti”. Així, doncs, avui us porto la versió més putament hardcore que hagueu escoltat d’ells. Tarragona m’esborrona en versió Dubstep per actualitzar una mica aquest tema que ja li toca.

Suposo que no cal que us recordi que us podeu baixar el puto remix a peu d’aquest puto article, així com el puto Soundcloud (que ja m’està avisant que falta espai i començarana a petar-se temes), Hearthis i al puto Youtube.

Visca els putos Pets de Constantí i la puta mare que els va parir!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s