La resurrecció dels Skatalà per Lo Puto Cat


Què hi ha de nou putos?!

Si encara esteu ballant amb el puto remix dels Gertrudis, no us canvieu de calçat, perquè aquesta setmana m’he decidit a treure la puta pols dels vells discs i rescatar de l’oblit als putos Skatalà; una banda que ho va petar entre els anys 80 i els 90. Una penya xunga que bevia de les influències del puto ska-punk britànic i va decidir ilustrar-la amb la llèngua de Pompeu Fabra.

Oh, vell barrabàs, Pi-Iaio Bujía, Pixant lo blanc o, en aquest cas, Rastablanc, són grans hits d’aquesta banda de Barcelona que van posar la puta xinxeta de l’Ska, el reggae, el rocksteady o el punk al puto mapa musical català. Llavor primigènia dels que posteriorment serien els putos Dr. Calypso amb gran part dels seus membres en ambdues bandes.

Skatalà molava, i mola putament i és per això que es mereixen un puto remix “by the face”. Un puto remix que, com sempre, us podeu descarregar a peu d’article, així com a al puto Soundcloud, Hearthis o Youtube.

Escolteu-lo, compartiu-lo i a disfrutar-lo, putes!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s