Lo Puto Cat – Booty Farra

Em sento com un putu crio amb un smarphone d’última generació en presentar-vos el meu segon tema propi. Booty Farra és un tema rebenta-pistes per partir-se els putus malucs a ritme de moomahton, dubstep i electro-soca amb un putu missatge molt profund: “Booty Farra catalana”. Perquè la puta festa és nostra i la volem ben nostrada.

Tan si tens el cul gros com el putu cul de carpeta podràs moure’l tant com vulguis perquè aquí no volem “culs normatius” com els que surten a Instagram; aquí els volem de totes mides i volums, però que belluguin!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s