Josmar – És Superfort (Lo Puto Cat i la Simfònica del Prostíbul Remix)

SpotifyTik TokHearthis.atTelegramInstagramFacebookTwitterYoutubeSoundcloud

 

Què passa putes ?! Si hi ha un putu artista que representa la totalitat dels putus catalans aquest és sens cap mena de dubte Josmar; l’home que va posar de moda el tanga masculí, el primer putu català que va gosar desafiar l’estat presentant-se com a portaveu de tots els putus catalans al Festival d’Eurovisió, la criatura que va convertir una puta expressió tant dels 90 com “És superfort” en un tema que va sonar a totes les putes discoteques del país i que segueix aixecant passions allà on sona.

Amb un putu currículum com aquest no podia faltar un putu remix d’aquest tros de gironí que no va ser escollit al putu càsting de “Joc de Trons” perquè la sèrie d’HBO no estava a la seva puta alçada interpretativa. Senyores i senyors, catalans i catalanes de bé, doneu la puta benvinguda al príncep del petardeig més nostrat i al remix de “És superfort”! El podeu escoltar a les putes plataformes de: Soundcloud, Hearthis.at , i Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s