Smoking Souls – La Trinxera (Lo Puto Cat Remix)

SpotifyTik TokHearthis.atTelegramInstagramFacebookTwitterYoutubeSoundcloud

 

Què passa putes ?! Els Smoking Souls, en vista del desolador putu panorama d’aquest estiu ha decidit regalar als seus putus seguidors un disc anomenat “Opac”, de remixos del seu disc “Translúcid”. Han seleccionat diversos productors per donar una puta volta als seus temes i enfocar-los cap a la electrònica.

Un dels afortunats ha estat Lo Puto Cat que avui us porta aquesta remescla del seu hit “La Trinxera” que, a més a més compta amb inspirador videoclip per obra i gràcia de Hector Pinos que mereix un visionat. Us deixo els putus enllaços a les diverses plataformes digitals on el podeu escoltar a continuació: Spotify, Itunes , i Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s