The Tyets – Hamaking (Lo Puto Cat Remix)

SpotifyTik TokHearthis.atTelegramInstagramFacebookTwitterYoutubeSoundcloud

 

Què passa putes ?! Avui u porto un remix exclusiu per “centenials”, que es veu que la puta generació dels “mil·lenials” ja s’ha fet grandeta. Es tracta ni més ni menys que un remix d’una de les putes bandes a l’alça del putu moment, el putus Tyets, una banda maresmenca de trap i reggaeton. He escollit el que sens dubte és el seu putu hit “Hamaking”, un himne a la bona vida i al putu relax de l’estiu.

En aquesta puta ocasió he convertit aquest tema “reggaetonero” en un tema més tirant a house tropical (salvant les putes distàncies). Un tema per fer-vos ballar aquest putu estiu de merda que ens està tocant viure per culpa del COVID-19. Però com diuen les iaies, “al mal temps, bona cara”, és a dir que foteu-li volum al putu stereo i a moure els putus òssos que la puta vida són dos dies i un el passarem a la puta UCI.

El tema estarà disponible de forma oficial a totes les plataformes d’streaming gràcies a la gent de Luup Records. Això vol dir que el podreu escoltar, no només als meus putus perfils personals, sino a totes les plataformes d’streaming existents (Spoty, Itunes, Deezer, etc.). Aquí us deixo els enllaços per poder deleitar les vostres putes orelletes: Spotify, Itunes Hearthis, Soundcloud i Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s