La Fumiga VS Pont Aeri – Mediterrània (Lo Puto Cat Mix)

Què passa putxs?! Ja heu ballat prou amb el putu remix de la Dharma? Doncs agafeu-vos fort l’entrecuix que avui us porto una puta gamberrada com la que fa temps que no us portava. Ni més ni menys que un putu mashup entre La Fumiga i Pont Aeri.

A vegades hi ha experiments que surten malament i d’altres que suposen un avanç en la puta humanitat. Lo d’avui no sé si serà un avanç o què, però el hype creat a les putes xarxes socials promet emocions fortes. Què passa si poses un 50% de txaranga valenciana i un 50% de bakalao dels putus 90? Doncs un fill més bord que el putu Froilan.

Aquí teniu una puta animalada digna del 2020. Flying Free que te vi, que a més a més aquesta vegada ve, per primer cop, amb un putu videoclip. Com sempre, us deixo els putus enllaços al putu Soundcloud, Hearthis i Youtube. Al peu del putu article teniu un enllaç de descàrrega. De res!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s