Companyia Elèctrica Dharma – Inanaié (Lo Puto Cat Mix)

Què passa putxs?! Ja heu ballat prou amb el putu remix del Rovelló? Doncs seguim que aquí (malgrat la puta inocentada que us vaig fotre) no s’acaba res i tot continua com sempre. Per cert, abans que m’oblidi, bon any!

Hi ha un putu bar en el que prenc el putu cafè cada dia on acostumen a tenir posada música en català i rar és el putu dia en el que no sona aquesta puta versió en directe d’Inanaié que va interpretar la Dharma durant el putu concert de celebració dels 20 anys d’existència al putu Palau Sant Jordi de Barcelona el 1994 (més de 18.000 persones hi havia; ni els putus Txarango omplirien amb tanta penya).

El cas és que cada cop que la sentia pensava: -Faré un putu remix i, a més a més, de la puta versió en directe (pa xulo yo). I tal dit, tal fet; aquí la teniu calenteta i acabada de sortir del putu forn. Escolteu-la, balleu-la, gaudiu-la i, sobretot, compartiu-la i punxeu-la a les vostres putes festes. Com sempre, us deixo els putus enllaços al putu Soundcloud, Hearthis i Youtube. Al peu del putu article teniu un enllaç de descàrrega. De res!

 

Un pensament sobre “Companyia Elèctrica Dharma – Inanaié (Lo Puto Cat Mix)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s