Lo Puto Cat – Rovelló (Lo Puto Cat Mix)

Lo Puto Cat - Rovelló (Lo Puto Cat Mix)

Què passa putxs?! Ja heu ballat prou amb el putu remix dels putus Manel “Boy Band”? No patiu perquè la festa no decau ni un sol segon. Com a putu bon Déu que sóc, escolto les putes pregàries dels meus fidels adoradors. Avui han trobat resposta.

Fa temps que em demaneu un putu remix de Rovelló, aquell putu beaggle que feia les putes delícies dels vostres putus berenars de pa amb xocolata a “la nostra”. Quan encara es feia animació a ma, quan la Ladybug encara no havia sortit de la seva puta pastisseria, quan TV3 encara apostava per la puta producció pròpia abans de començar a comprar-ho tot a gavatxolàndia (actualment semblem una puta filial de France TV).

Doncs això, que ja que m’ho heu demanat amb tanta puta vehemència, no he tingut altre putu remei que fer el que em demanaveu, i aquí teniu el meu putu regal de Nadal, una puta revisió en clau glitch-hop amb un toc Kawai de la careta de la puta sèrie. Aquí teniu els enllaços al putu Soundcloud, Hearthis i Youtube. Al peu del putu article teniu un enllaç de descàrrega. De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s