Manel – Boy Band (Lo Puto Cat Mix)

Què passa putxs?! Abans que res, que sapigueu que he penjat el putu remix del putu Cant dels Maulets d’Obrint Pas per tothom. Un cop dit això, benvingudes i benvinguts de nou putxs. Aquesta puta setmana us porto un putu remix que cau pel seu propi pes: El putu remix de Boy Band dels putus Manel.

La puta nineta dels ulls del putu Jordi Basté (Que sembla que li paguin cada cop que parla d’ells) ja té remix bootleg. Una miqueta més de ritme no els anirà malament oi? Doncs per això mateix us obsequio amb aquest putu remix “houseru”. Per cert, els hipsters encara existeixen o ja han estat devorats pels putus swaggers?

No m’allargo més putxs, que sé que més de 8 línies us fa veni mandra. Aquí teniu els enllaços al putu Soundcloud, Hearthis i Youtube. Al peu del putu article teniu un enllaç de descàrrega. De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s