Lo Puto Cat & Monka – Beautiful feat. Jo Anagor

Aquesta és la meva puta segona creació original després de Juntes (si no l’heu escoltat aquí us deixo el putu link). Però no és una puta creació pròpia sino una producció conjunta que hem parit a quatre mans amb el putu Dj i productor Monka amb la inestimable col·laboració de Jo Anagor que ha posat veu i sentiment al putu tema.

Em fa especial il·lusió presentar-vos aquest putu “temassu” de Future Bass que portem gestant des de fa uns mesos amb el meu amic Monka i que també compta amb l’ajuda del putu Chalart58 que ens ha cedit desinteressadament el seu putu estudi per enregistrar les veus de Jo Anagor que és qui canta en aquesta puta producció musical.

En aquesta ocasió, la podeu escoltar i descarregar a través de multitud de plataformes digitals (us deixo els putus enllaços més avall). Si voleu i podeu, compreu el putu tema ja que amb aquest acte esteu ajudant a que els artistes poguem seguir fent el que fem. Que la gaudiu!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s