Skalariak – La Mákina Ska (Lo Puto Cat Mix)

Ha arribat la puta tardor i cauen les putes fulles dels arbres i ens desanimem perquè s’han acabat les putes vacances d’estiu. Però no patiu perquè Lo Puto Cat segueix oferint-vos el putu bo i millor de les putes remescles més pàtries del nostre putu país.

Després del putu remix  de Bella Ciao, avui seguim amb una mica de ritmes caribenys de la ma d’una banda mítica navarra; els putus Skalariak que en el seu moment ens van fer ballar i molt amb temes com aquesta Mákina Ska que avui revisarem a ritme de dancehall.

Feia molt de putu temps que em rondava pel putu cap remesclar un tema d’aquests putos i per fi he trobat una mica de temps per poder-vos regalar les putes orelles amb aquest ritme tan caribeny com és la soca.

Si us mola, compartiu-lo com ja comparteixo la meva puta creativitat amb tots vosaltres perquè altres putxs puguin gaudir-lo. Podeu escoltar-lo a Youtube, Soundcloud i a Hearthis a més a més del putu link de descàrrega a peu d’article!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s