Lo Puto Cat – Bella Ciao (Lo Puto Cat Mix)

Se us han acabat les putes vacances d’estiu? Bé, no us poseu neguitosos putxs, perquè avui arribo amb un nou putu remix post-vacacional per alegrar-vos la puta tornada a l’escola bressol. Després del putu remix  de Barricada amb el seu putu “No hay tregua”, avui seguim amb el putu Drum&Bass que, tot i que no és tant putu mainstream com el putu reguetón, almenys us fa moure més el putu cap que el putu maluc que sempre va bé. Cal exercitar el putu “cerebelu”.

El tema que us porto avui torna a estar de moda gràcies a la puta sèrie de televisió de “La Casa de Papel”, que l’ha adoptat com el seu putu tema principal. Però cal ser justos amb la puta història i fer memòria; Bella Ciao ja fa anys i panys que rula per aquests putus mons de Déu pustulant-se com a referent anti-feixista (encara que als de VOX els pugui semblar una altra puta cosa).

El putu origen de “Bella Ciao” podria ser fins i tot més antic del que ens pensem. Alguns apunten que la melodia és una adaptació d’una puta balada klezmer, gènere que sorgeix de la puta tradició musical dels jueus de l’Europa oriental. Segons una altra puta interpretació, la cançó sorgeix dels cants populars de les treballadores dels camps d’arròs de la vall del riu Po, al nord d’Itàlia, al segle XIX. Sigui com sigui aquesta puta cançó ja és patrimoni de la puta lluita anti-feixista arreu del putu planeta.

Si us mola, compartiu-lo com ja comparteixo la meva puta creativitat amb tots vosaltres perquè altres putxs puguin gaudir-lo. Podeu escoltar-lo a Youtube, Soundcloud i a Hearthis a més a més del putu link de descàrrega a peu d’article!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s