Barricada – No hay tregua (Lo Puto Cat Mix)

Com porteu les putes vacances? Vosaltres rai que en teniu putxs! Que sou uns putxs! Després del putu remix (i la puta bona acollida) de Rosalia i el seu putu Fuc**n Money Man, avui ens posem durillos amb uns “grandes” del rock dur espanyol. Avui toca treure les putes guitarres i cridar fort que no hi ha treva en la lluita per les putes llibertats col·lectives.

Barricada ha estat una banda mítica de la puta escena rock espanyola; El Drogas, Boni, Alfredo Piedrafita i Ibon Sagarra ens han deixat grans putus temes amb molta puta marxa, però sens dubte, l’himne d’aquests putus pamplonicas és el que avui he remesclat “No hay tregua”.

Poca conya perquè, tot i que el tema no té res a veure, la gent ha acabat per atribuïr al tema en qüestió certes consignes que no van amb ells. Jo amb això no m’hi fico així que, abans d’acusar-me de res, jo me’n rento les putes mans. Amor i pau per tothom. També dir que, quan remesclo un putu grup ho faig sempre des del putu respecte. No vinc a desprestigiar la puta feina de ningú ni a embrutar el seu putu nom. Ho dic perquè hi ha “puretes” que s’enfaden molt quan els toques segons quines putes bandes. “Ahí lo dejo”.

Si us mola, compartiu-lo com ja comparteixo la meva puta creativitat amb tots vosaltres perquè altres putxs puguin gaudir-lo. Podeu escoltar-lo a Youtube i a Hearthis a més a més del putu link de descàrrega a peu d’article!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s