Zoo – Impresentables (Lo Puto Cat Mix)

Quina puta calor! M’acaben d’erupcionar les putes glàndules sudorípires com si fós un putu geiser de Yellowstone. Per refrescar una mica el putu ambient, i després de presentar-vos la meva primera puta producció original Juntes, avui us porto una nova remescla que en aquest cas és de Zoo.

Ja feia temps que tenia ganes de tornar a remesclar aquest putu grup valencià després de Vull i Ventiladors. També tenia ganes de deixar una miqueta apartat l’EDM i el dance més comercial per tornar a les meves putes arrels més electròniques amb aquest putu remix “canalla” en clau electro-trap.

Doncs avui rescatem aquest putu tema que us fa saltar com putes llebres als seus concerts. Si us mola, compartiu-lo com ja comparteixo la meva puta creativitat amb tots vosaltres perquè altres putxs puguin gaudir-lo. (Paraula de puto – Us ho demanem senyor). Podeu escoltar-lo a Youtube i a Hearthis De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s